Elektrouniverset.noDet første bilde fra Saturns måne Titan vilser et spesielt arrmønster i overflaten. Nå har astrogeologene og astronomene fått noe å grunne på. Hva kan dette være. De fleste konkluderer kanskje raskt at det må ha vært noe flytende som har laget disse mønstrene arrene i Titans overflate.

De som er litt inne i Elektro-Univers teorien kjenner strakt igjen dette som karakteristiske arr etter store strøm-buer, altså gigantiske elektriske utladninger. Dette tyder på at det har vært veldige utladninger mellom moderplaneten Saturn og månen Titan. Disse utladningene har medført arr i overflaten av Titan slik som bildet viser.

Bildene under forklarer dette nærmere.

Bildet øverst til venstre viser resultatet av et laboratorieforsøk. Vi ser sporet etter en elektrisk utladning over en isolert overflate dekket med fint pudder. Legg merke til hvordan mange av gnistsporene er parallelle og hvordan sidegrenene tenderer til å møte hovedgrenen i nitti graders vinkel. Observer også den sentrale og dypere kanalen lags hovedkanalens midtre.

Sammenlign gjerne dette bildet met bildet fra Titan. Elektriske fenomener er skalerbare. Det vil si at forsøk på miniatyrplan kan si noe om virkeligheten på større plan.Bildet nede til venstre viser hvordan et lynnedslag på jorda gravde en 12 meter lang fure over en baseballbane
Øvre midtre bilde viser riller fra månen med samme mønster. Typisk er skarpe svinger som ikke er relatert til geograviske hindringer.
Øverst til høyre: Flere riller fra månen
Høyre side, midten. Fra jordens måne
Nede høyre side: Rille fra Mars


Her er enda flere bilder fra Titan. Legg merke til hvordan hovedløpet på "elven" er i jevn tykkelse. Hvordan sidegrenene møter hovedløpet i 90 graders vinkel, uten spor av erosjon på den andre siden av "elveleiet". Det synes også om at tilførselsgreinene går i både opp- og nedoverbakker. Som kjent renner Ingen væske i oppoverbakke, slik som det tilsynelatende ser ut til å være her.

De spesielle formasjonene på bildene over er ikke resultatet av erosjon pga væskestrømmer, men er arrene etter mektige elektriske utladninger, lynnedslag som har rammet denne Saturns måne. Les mer på linkene under.

http://www.thunderbolts.info/Mikamar/Tbolts/tpod/2005/arch05/050121titan-impressions.htm

http://www.thunderbolts.info/Mikamar/Tbolts/tpod/2004/arch/041230predictions-scarring.htmMer om Titan:
http://www.holoscience.com/news.php?article=bh5fj7ap

 

.

 

 

 

 

Websjef/design: A.O.Bjørkavåg 2005